MENIU

Donald Tusk a arătat ce cadou i-a făcut marele Helmuth Duckadam

După patru luni de la discursul rostit la Ateneul Român din București, care i-a entuziasmat pe români, Donald Tusk s-a întânit, la Sibiu, cu eroul Stelei de la Sevilla '86, Helmuth Duckadam.

Helmuth Duckadam, legendarul portar al Stelei din anii '80, s-a întâlnit cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, care l-a menţionat în discursul în limba română ţinut la Ateneul Român în ianuarie.

Helmuth Duckadam i-a oferit lui Tusk o pereche de mănuşi, un tricou cu Steaua '86 şi o palincă făcută de el.

Helmuth Duckadam a povestit la Digi 24: "A fost un moment deosebit, cel în care Donald Tusk m-a invitat să ne cunoaştem la Sibiu într-un moment atât de important. Pentru mine şi familia mea va rămâne ceva deosebit. Întâlnirea a decurs mai mult decât plăcut.

După ce ne-am strâns mâna, m-am adresat cu „domnule preşedinte, vreau să vă mulţumesc pentru discursul de la Ateneu”. Mi-a spus că ne adresăm cu Donald şi Helmuth.

Am făcut schimb de cadouri. Am vrut să i-l trimit pe al meu printr-o televiziune, dar el mi-a spus că nu, să ne întâlnim pe 8 mai, la Sibiu, vreau să te cunosc, şi dacă vreau sa îi dau ceva, sa îi dau personal.

I-am dat o pereche de mănuşi, le-a încercat, i-au fost bune, un tricou cu Steaua din 86, inscripționat Donald Tusk nr. 1, şi o pălincă făcută de mine. Mi-a oferit o pălincă, puţin mai slabă, a recunoscut şi el, din oraşul dânsului, şi o carte cu Uniunea Europeană cu semnătura dumnealui".

În această seară, Donald Tusk a arătat mănușile primite cadou de la Helmuth Duckadam.

Mai multe articole despre:
Helmuth Duckadam donld tusk