MENIU

Dominic Fritz, huiduit pe scena concertului Phoenix de Ziua Timişoarei – VIDEO

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a fost huiduit, marţi seară, pe scena din Parcul Rozelor, unde a avut loc un concert al trupei Phoenix, în programul manifestărilor organizate de zilele orașului. 

Edilul a fost huduit în momentul în care a urcat pe scenă pentru a-i înmâna liderului Phoenix, Nicolae Covaci, un trofeu care marchează aniversarea a 60 de ani de carieră ai legendarei trupe.

 ”Astăzi nu facem politică, dragilor, astăzi nu facem politică, sărbătorim pe cei care de 60 de ani ne dau bucurie, ne dau curaj şi ne dau muzică frumoasă. Mulţumim mult pentru tot ceea ce aţi făcut pentru Timişoara, ţineţi treaz spiritul Timişoarei şi pentru asta primiţi, aici scrie Phoenix 60, această sculptură frumoasă. La mulţi ani, Timişoarei, la mulţi ani, Phoenix”, a spus Dominic Fritz, pe scenă, potrivit News.ro.

Înaintea concertului Phoenix în mediul online a apărut și o polemică aprinsă între Nicolae Covaci și membri din formula de aur ai formației, Covaci a afirmat că Mircea Baniciu și Joseph Kappl ar fi refuzat, din motive persoanele, să participe la concert. În replică, Kappl susține că n-a acceptat invitația pentru că a pus o serie de condiții, dar n-a primit niciun răspuns.