MENIU

Doliu uriaș la Dinamo - O nouă tragedie lovește gruparea din Ștefan cel Mare

Doliu

Marin Hîldan a decedat astăzi la vârsta de 75 de ani după ce a pierdut lupta cu o boală incurabilă. El a suferit anul trecut o operație la Spitalul Fundeni din Capitală, dar din păcate inima lui a încetat să mai bată.  

Fanii lui Dinamo au făcut anunțul disparției tatălui lui Cătălin Hîldan pe contul lor de pe o rețea de socializare, scrie realitateasportiva.net.

„DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ, TĂTICULE!

În privirea lui Nea Marin vedeam parcă toată durerea adunată a lumii. A tuturor părinților care își văd fiii căzuți pe câmpul de luptă. A fiecărui tată care-și îngroapă fiul, împotriva cursului firesc al vieții. Cât putea să mai ducă o inimă de tată încercată atât de greu! Avea 75 de ani. Iar in ultimii 22 de ani, n-a fost zi în care să nu-și plângă fiul. Sărutăm mâinile acelea care s-au îngrijit ca nepotul Cătălin Jr să ducă mai departe cu mândrie Numele Hîldan.

Sărutăm mâinile care au știut să crească și să educe oameni precum Cătălin și Cristi Hîldan! Din caracterul lor am înțeles ce fel de oameni sunt acești părinți albiți de încercările vieții. Inima mare a lui nea Marin s-a oprit. Inima aceea mereu deschisă, la fel ca și ușa casei lor, devenită loc de pelerinaj pentru toți cei care treceau să aprindă o candelă la mormântul Căpitanului. Așa cum i-am promis mereu, Numele Hîldan și Numele Dinamo VOR RĂMÂNE PENTRU TOTDEAUNA ÎN VIAȚĂ!

Suntem alături de familia îndurerată! Vom fi prezenți la capelă și apoi la Cimitirul din Brănești, pentru a-l conduce pe ultimul drum pe cel care ne-a fost tuturor ca un tată”, au fost cuvintele suporterilor care au însoțit postarea.

Decesul lui Marin Hîldan vine la mai bine de 21 de ani de când Unciul Căpitan a evoluat pentur ultima oară în triocul alb-roșu. Se întâmpla la Oltenița tot într-o zi de 5, dar în octombrie 2020, atunci când fotbalistului i se făcea rău pe teren într-un amical al „câinilor” împotriva echipei locale. Chiar dacă a fost transportat la spital acesta nu a mai putut fi savat provocând o imensă suferință întregii suflări dinamoviste.

Mai multe articole despre:
a murit doliu hildan