MENIU

Doliu uriaș în lumea actorilor din România. Valeriu Pavel Dan s-a stins din viață după ce s-a prăbușit pe stradă

Actorul Valeriu Pavel Dan, cunoscut pentru rolul său de prezentator al emisiunii matinale „Puiu şi Jul” de la Etno TV, s-a stins din viață în mod tragic la vârsta de 53 de ani. Evenimentul șocant a avut loc pe stradă, unde actorul s-a prăbușit brusc, iar cauza preliminară a decesului pare a fi un atac de cord, deși medicii legiști urmează să confirme oficial.

Cine a fost Valeriu Pavel Dan 

Valeriu Pavel Dan a fost apreciat pentru rolurile sale din filme precum „Milionari de weekend”, „Occident” și „Irezistibilii”, dar și pentru contribuția sa în televiziune. Timp de un deceniu, a prezentat matinalul „Puiu şi Jul” împreună cu colegul său, Iulian Nicolae (Jull), care și el a murit tot la vârsta de 53 de ani, în august 2023, după o lungă luptă cu o boală gravă.

Vestea neașteptată a morții sale a generat un val de tristețe în rândul prietenilor și colegilor de breaslă, care au transmis mesaje emoționante pe rețelele de socializare. Unul dintre cele mai puternice mesaje a venit din partea unui apropiat, care a exprimat durerea resimțită: „De ce ai plecat așa brusc? Cu cine mai merg la evenimente? Cu cine mai cânt și colind? Nu te pot ierta pentru ce mi-ai făcut.”

Pierderea actorului Valeriu Pavel Dan lasă un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut și apreciat. De-a lungul carierei sale, el a reușit să aducă zâmbete pe fețele multor oameni și să își lase amprenta în lumea artistică și a divertismentului din România. Mesajele de adio și omagiile continuă să curgă, amintind de un om cu un talent deosebit, dar și de un suflet generos.

      Actorul „Puiu” a murit la un an de la decesul colegului său - Jull / Sursa foto - Arhivă

„Să fii Lumină!”, este doar unul dintre gândurile transmise de cei care l-au iubit și apreciat.