MENIU

Doliu la TVR. A murit unul dintre mai apreciați jurnaliști de externe, specializat în spațiul exsovietic

Numeroși colegi i-aua adus un ultim omagiu apreciatului jurnalist

Doliu în televiziunea publică TVR, la anunțul morții unuia dintre mai apreciați jurnaliști de externe, specializat în spațiul exsovietic. Dragoș Tăbăran s-a stins din viață marți dimineață.

„A fost alături de Știrile TVR în toate conflictele internaționale din ultimele trei decenii. Vorbea, printre altele, limba rusă și a tradus în direct primele declarații la începutul invadării Ucrainei.

Era un profesionist și un om dedicat demnității editoriale. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul echipei TVR.

 

Jurnalista Csiki Camelia a transmis un mesaj emoționant: O veste tristă pentru redacția noastră de stiri și pentru mine. A plecat dintre noi mult prea devreme jurnalistul Dragoș Tăbăran, corespondent de război, analist și comentator de știri externe.

 
Un om deosebit, inteligent și unul dintre colegii cu care m-am înțeles foarte bine în ultimii ani. Îmi plăceau glumele lui smart si mai ales poveștile nostre despre istoria lumii. Am și realizat împreună o campanie despre Primul Război Mondial, care a avut mare succes.
Dragos a făcut reportaje despre războiul din Europa, iar eu despre cum a fost la noi Marele razboi. Era foarte deștept și avea un suflet minunat! Îmi pare tare rău că a plecat așa repede! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Drum lin, Dragoș!
Mai multe articole despre:
doliu tvr a murit dragos tabaran