MENIU

Doliu la ISU Giurgiu. Un pompier în vârstă de 36 de ani a fost răpus de o boală necruțătoare

Comunitatea ISU Giurgiu este în doliu, după ce Sergentul Major Ionuț Stănciulescu s-a stins din viață la vârsta de doar 36 de ani. Soarta, uneori nemiloasă, a luat un om dedicat și plin de viață mult prea devreme, lăsând în urma sa un gol imens și o mare tristețe.

Ionuț Stănciulescu s-a luptat cu cancerul până în ultima clipă

Ionuț Stănciulescu a fost un profesionist devotat, pasionat de meseria sa, care a luptat cu tărie până în ultimele momente. Deși încercările și suferințele sale au fost mari, destinul a decis să-l ia mult prea devreme.

Ceremonia de rămas bun a avut loc la Catedrala Episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din Giurgiu, unde un sobor de preoți și diaconi a oficiat slujba religioasă. Familia îndurerată, colegii de serviciu și prietenii apropiați s-au adunat pentru a-i aduce un ultim omagiu și pentru a-l onora pe Ionuț, un om care a slujit cu devotament în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurgiu.

                Pompierul Ionuț Stănciulescu a murit / Sursa foto - Foto Arcanu

Tânărul de 36 de ani a fost condus pe ultimul drum cu onoruri militare

După ceremonie, cortegiul funerar a făcut un popas la sediul Detașamentului de Pompieri Giurgiu, unde sirenele autospecialelor au răsunat în semn de respect. Pompierii au format un cordon de onoare, păstrând un moment de reculegere pentru camaradul lor, un exemplu de profesionalism și dăruire. Ultima destinație a fost Cimitirul „Sfântul Haralambie”, unde Sergentul Major Ionuț Stănciulescu a fost înmormântat cu onoruri militare, iar Garda de onoare a executat salve de foc în semn de respect pentru sacrificiul și contribuția sa.

    Sg. Maj. Ionuț Stănciulescu a fost condus pe ultimul drum / Sursa foto - Foto Arcanu

Ionuț Stănciulescu a fost apreciat și respectat de toți cei care l-au cunoscut. Profesionalismul său, curajul și spiritul său de echipă au făcut din el un membru valoros al echipei de intervenție de la Detașamentul Bolintin Deal. Moartea sa lasă un gol imens în rândul colegilor săi și mai ales al familiei, căci fratele mai mare al tânărului pompier a murit tot de cancer în urmă cu 9 ani.