MENIU

Doliu în USR-PLUS. Covid-19 a făcut încă o victimă

Foto: Facebook CJ Vrancea

Consilierul judeţean USR-PLUS, Adrian Apostol, a decedat luni, la 55 de ani, din cauza infecției cu Sars-Cov-2. În urmă cu aproximativ trei săptămâni, acesta a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Sf. Pantelimon” Focşani, în ultimele zile fiind intubat la Terapie Intensivă. Anunțul privind decesul său a fost făcut de Consiliul Judeţean Vrancea.

”Consiliul Județean Vrancea anunță cu regret trecerea la cele veșnice a consilierului ales pe lista Alianței PNL-USR-PLUS, Adrian Apostol, fost comisar-șef al  Biroului de Investigații Criminale de la Poliția Municipiului Focșani. Moartea fulgerătoare a colegului consilier județean a venit în mod cu totul neașteptat și a adus tristețe în rândul tuturor celor care l-au cunoscut. Conducerea CJ Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l aibă în paza sa!”, au scris reprezentanții instituției pe Facebook

Adrian Apostol a fost comisar-şef al Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani, de unde a ieşit la pensie în 2017. A făcut parte din Corpul Experţilor la UE şi a participat la cinci misiuni de menţinere a păcii în Kosovo, Bosnia şi Herţegovina, Macedonia, Kârgâzstan şi Belgrad. Pentru activitatea sa, Apostol a fost medaliat de ONU şi UE şi a primit ”Ordinul Bărbăţie şi Credinţă” din partea Administraţiei Prezidenţiale.

Citește și: ”Tragedie în Arad, în Ajunul Crăciunului: o tânără sportivă, membră USR, a murit spulberată de tren”