MENIU

Doliu în lumea medicinei din România. Un medic expert în tratarea HIV/ SIDA la copii a decedat

Lumea medicinei din România este îndoliată după pierderea unei figuri remarcabile. Cu profundă tristețe, Institutul Național de Boli Infecțioase "Prof. Dr. Matei Balș" anunță decesul Irinei Celăreanu, un cadru medical de excepție, recunoscut pentru dedicarea și expertiza sa în prevenirea și tratarea HIV/SIDA la copii.

Medicul Irina Celăreanu a murit

Irina Celăreanu a fost o prezență vitală în cadrul institutului, unde și-a dedicat cariera îngrijirii copiilor afectați de HIV/SIDA. Colegii săi își amintesc de ea ca de un profesionist desăvârșit, ale cărei eforturi și implicare au avut un impact semnificativ asupra vieților pacienților și familiilor acestora.

În semn de respect și apreciere, colegii îi aduc un omagiu pios, recunoscând momentele de neuitat petrecute împreună și contribuțiile inestimabile ale doamnei Celăreanu în domeniul medical. "Adresăm sincere condoleanțe familiei îndurerate și ne exprimăm profundul regret pentru pierderea suferită," au transmis aceștia.

Dedicarea și munca neobosită a Irinei Celăreanu vor rămâne o sursă de inspirație pentru toți cei care au avut privilegiul de a lucra alături de ea. În memoria sa, colegii și comunitatea medicală își propun să continue lupta împotriva HIV/SIDA, onorând astfel moștenirea pe care a lăsat-o în urmă.

„In numele tuturor colegilor din Institutul Național de Boli Infecțioase ”Prof. Dr. Matei Balș”, anunțăm cu mare tristețe, plecarea dintre noi a D-nei IRINA CELĂREANU, cadru medical de excepție, profund implicată în efortul de prevenire și tratare a maladiei HIV/SIDA la copii.
Colegii, alături de care a petrecut clipe de neuitat, îi aduc un pios omagiu și-și exprimă regretul adresând sincere condoleanțe familiei”
Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții Institutului  Național de Boli Infecțioase "Prof. Dr. Matei Balș".