MENIU

Doliu în lumea medicală din România. O doctoriță renumită a murit sub ochii colegilor: "S-a întunecat cerul și a început să picure"

Spitalul Sf. Maria din Iași este acum în doliu, după ce a pierdut unul dintre cei mai apreciați membri. 

Georgiana Scurtu s-a stins din viață sub privirile neputincioase ale colegilor săi, deși nimeni nu știa ca aceasta să se confrunte cu probleme de sănătate.

Un mesaj tulburător a fost postat pe rețelele de socializare în care unul dintre colegii și apropiații femeii a dat vestea cea proastă. Încă nu se cunosc toate detaliile cu privire la trecerea la cele veșnice a Georgianei, iar pacienții săi sunt acum în șoc.

Georgiana Scurtu era un medic specialist onco hematolog ce activa cu multă dragoste în Spitalul Sf. Maria din Iași. Aceasta s-a stins pe data de 3 septembrie 2023, însă nimeni nu a oferit vreo informație cu privire la motivul care ar fi putut să o aducă într-o asemenea stare.

Pe pagina de Facebook, bunul său prieten dr. Lucian Burlea, fiul regretatului medic Marin Burlea, a ținut să transmită un mesaj extrem de emoționant. Acesta a scos la iveală faptul că Georgiana era o persoană care se dedica trup și suflet meseriei pe care a îmbrățișat-o cu atât de mult drag.

"De ieri, de când am aflat, nu sunt om. Am un zbucium real și o părere de rău, cum nu vă puteți imagina. Parcă mi-a murit o soră, așa mă simt. Urâtă surpriză la început de toamnă. De când scriu aceste rânduri, s-a întunecat cerul și a început să picure. Îmi pare rău! Și mie îmi pare rău! În ultimul timp parcă aud cam des de moarte în jurul meu …

Mâine o conduc cu maximă tristețe lângă tatăl ei la cimitirul Sfinții Petru și Pavel. Cine a cunoscut-o, acolo își poate lua rămas bun. Eu … am o tristețe atroce și nu pot să-mi revin. Ce ieșire din scenă și cum arată câteodată hazardul. Gio, îți mulțumesc mult pentru prietenie și pentru exemplul de om, de dăruire și de fel de a fi. Nu o să te uit. Promit!", a scris acesta.

 

Mai multe articole despre:
spitalul sfanta maria georgiana scurtu