MENIU

DOLIU imens: Cum a murit actorul şi regizorul Dan Michael Schlanger - Soția sa a făcut anunțul cumplit

Dan Michael Schlanger, preşedintele Festivalului de Film Evreiesc Bucureşti, a murit într-un cumplit accident rutier, care a avut loc pe drumul Ruse-Byala din Bulgaria. Anunţul a fost făcut de soția sa.

Dan Michael Schlanger, actor, producator de film si televiziune, a murit în urma unui accident rutier, a anunțat soția artistului, Dana Schlanger. Atât el cât şi prietenul lui au decedat. Cei doi se întorceau de la un eveniment cultural din ţara vecină.

„Dragi prieteni, vă anunţ cu imensă durere decesul soţului meu, Dan Michael Schlanger. Îl ştiţi ca actor, producător de film & televiziune şi preşedinte al Bucharest Jewish Film Festival. Pe lângă faptul că a fost un minunat soţ şi tată a patru copii, Dan a fost totodată un bun prieten multora dintre voi. Ultima lui invitaţie lansată tuturor a fost de a viziona filmul Rugăciune pentru un prieten.

Acesta este şi mesajul meu pentru voi – de a-i transmite un gând bun lui Dan. Nu putem stabili deocamdată data înmormântării din cauza formalităţilor. Va dura până când voi anunţa detaliile. Vă mulţumesc pentru susţinere”, a transmis Dana Schlanger.

Mai multe articole despre:
schlanger actor doliu