MENIU

Doi tineri, dintre care un minor, au fost reținuți după ce au avariat cu materiale explozive două mașini în seara de Crăciun, în Otopeni

Doi tineri, reținuți după ce au avariat două mașini în seara de Crăciun. Foto: captură Facebook

Doi tineri de 16 și 21 de ani au fost reținuți pentru distrugere și vor fi duși în fața instanței după ce, în seara de Crăciun, au introdus într-un autoturism parcat pe o stradă din Otopeni un obiect care ulterior a explodat, provocând pagube atât maşinii respective, cât şi alteia aflate în apropiere. În plus, potrivit unor imagini de pe rețelele de socializare, aceștia au aruncat și petarde și focuri de artificii în curtea unei case.

”Vineri, în jurul orelor 22:00, poliţiştii din Otopeni au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că, în aceeaşi seară, mai multe persoane au spart geamul de la autoturismul personal, parcat pe o stradă din oraşul Otopeni, după care au introdus în interior un obiect care a explodat, producând distrugeri autoturismului în cauză, cât şi la cel parcat lângă acesta”, se arată într-un comunicat.

Alături de colegii de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase și specialişti din cadrul Departamentului Pirotehnic - IGPR, polițiștii s-au deplasat la fața locului și, în urma cercetărilor, i-au identificat pe cei doi tineri de 16 și 21 de ani. 

Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și duminică vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propuneri legale pentru infracțiunea de distrugere. 

Mai multe articole despre:
tineri retinuti otopeni distrugere craciun