MENIU

Doi scandalagii i-au spart parbrizul maşinii. Ce a urmat este de neconceput

Doi indivizi aghezmuiţi bine au fost altoiţi de un şofer căruia i-au spart parbrizul de la maşină. În vârstă de 38 de ani, băuţi bine, fără să aibă vreun motiv, au lovit cu pumnii oglinda şi parbrizul unei maşini. Tânărul de la volan a coborât, moment în care s-a trezit şi el cu un pumn în figură, însă a ripostat şi a reuşit, în doar câteva secunde, să-i pună la pământ pe cei doi scandalagii, scrie adevarul. ro.

Doi indivizi rupţi de beţi au încasat o corecţie fizică bine meritată după ce au blocat o stradă din centrul Sucevei şi au început să lovească maşinile ce treceau prin zonă. Incidentul s-a petrecut pe strada Curtea Domnească, din municipiul reşedinţă de judeţ.

Sorin Mihai şi Constantin Adamovici, ambii în vârstă de 38 de ani, aghezmuiţi bine, s-au gândit că şi-au cumpărat propria lor strada în Suceava aşa că au început să se bage în faţa maşinilor ce tranzitau o arteră centrală a oraşului, iar conducătorii ce reuşeau să se strecoare pe lângă cei doi se alegeau cu autoturismele lovite. Ghinionul lor, dacă putem spune aşa, a fost şoferul unui Seat Leon.

Sorin Mihai şi Constantin Adamovici i-au lovit acestuia oglinda de la autoturism şi i-au spart parbrizul de la autovehicul.

În momentul în care Octavian C., tânărul de la volan, a coborât scandalagii au sărit la bătaie, însă tot ei au fost cei care au ieşit şifonaţi din altercaţia creată. Victima distrugerii a povestit că era în maşină, împreună cu nepotul său în vârstă de nouă ani, când deodată cei doi indivizi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, au tăbărât asupra autovehiculului său, i-au lovit oglinda din partea stângă a maşinii, iar unul dintre ei a lovit cu cotul parbrizul autoturismului spărgându-l.