MENIU

Doi frați din Curtea de Argeș, arestați preventiv pentru trafic de droguri

Doi frați, în vârstă de 23 și 25 de ani, au fost arestați preventiv sub acuzația de trafic de droguri de risc, după o serie de acțiuni ale procurorilor și polițiștilor care au dus la descoperirea unor cantități semnificative de canabis și bani proveniți din activități ilegale.

Conform Poliției Române, cei doi au fost prinși în flagrant delict în timp ce vindeau peste 80 de grame de canabis, distribuite în 31 de doze, pentru suma de 3.000 de lei.

Ce au anunțat oamenii legii

Autoritățile au efectuat ulterior o percheziție la locuința acestora din Curtea de Argeș, unde au găsit aproximativ 120 de grame de canabis, împărțite în 91 de doze, alături de un grinder, o pipă și o sumă de bani care se bănuiește că provine din vânzarea drogurilor.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea celor doi pe data de 2 octombrie pentru o perioadă de 24 de ore, iar a doua zi, Tribunalul Argeș a decis arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile. Ancheta continuă pentru a stabili toate detaliile privind rețeaua de trafic de droguri din care cei doi făceau parte.