MENIU

Doi directori ai ADP Sector 1, SUSPENDAȚI din funcție de primarul Clotilde Armand. Care este MOTIVUL

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, continuă seria acțiunilor cu care ne-a obișnuit deja încă de la preluarea funcției de edil al sectorului. Mai exact, Armand a suspendat din funcție doi șefi din cadrul Administrației Domeniului Public (ADP) Sectorul 1, ambii fiind trimiși în judecată de Direcția Națională Anticorupție (DNA) pentru luare de mită. Anunțul a fost făcut de edil chiar în această dimineață, pe contul său de Facebbok.

"Am suspendat din funcție doi directori din cadrul ADP Sector 1 trimiși în judecată de procurorii DNA în anul 2018 într-un dosar de corupție - trimiși în judecată pentru fapte penale incompatibile cu funcția detinută: luare de mită și mărturie mincinoasă. Directorii respectivi au fost protejați de vechea conducere și menținuți în funcții în cadrul uneia dintre cele mai bogate direcții din primărie", se arată în mesajul postat de Clotilde Armand pe canalul său de socializare.

Postarea nu este însă însoțită și de alte informații. Prin urmare, pentru moment nu se știe despre cine este vorba.

Pe de altă parte, la finalul lunii februarie, angajații ADP de la Sectorul 1 au rămas fără sporul de antenă în urma unei decizii luate de Clotilde Armand. Potrivit edilului, aceștia beneficiau de un spor de antenă, respectiv 15% în plus la salariu, încă din 2016.

,,Am verificat personal pe site-ul ANCOM și am constatat că nu este absolut nici o problemă privind radiațiile din această zonă ”, scria, tot pe Facebook, primarul Sectorului 1.