MENIU

Doi bărbați găsiți morți pe calea ferată! Descoperire șocantă în județul Bihor

Doi bărbați, descoperiți morți pe calea ferată! Descoperire șocantă în județul Bihor/ Arhivă foto

Descoperire macabră pe calea ferată! Trupul a doi bărbați decedați a fost găsit, luni dimineață, în zona localitîții Boiu din județul Bihor. 

Trupurile a doi bărbați decedați au fost descoperite pe calea ferată, în județul Bihor. Din primele informații, se pare că aceștia ar fi fost călcați de tren.

Polițiștii iau în calcul și o sinucidere, dar nu este exclus nici ca cei doi să fi travesat calea ferată în fugă și astfel să fi fost surprinși de tren.

Accident feroviar grav în Iași! Un TIR a fost lovit de un tren Regio

”La data de 15 iulie a.c., în jurul orei 05.30, poliţistii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Bihor au fost sesizaţi că, în localitatea Boiu, judeţul Bihor, pe Magistrala 310 Arad - Oradea, pe liniile de cale ferată, au fost găsite două persoane, de sex bărbătesc, decedate, prezentând leziuni specifice unui accident feroviar”, anunţă IPJ bihor.

Poliţiştii de la transporturi, sub coordonarea unui procuror, fac cercetări pentru identificarea celor două persoane şi stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment. Cauza decesului urmează să fie stabilită în urma necropsiei.
Mai multe articole despre:
barbati morti calea ferata bihor