MENIU

Doi bărbaţi cultivau cannabis, într-un solar, la marginea oraşului. Cum i-au descoperit poliţiştii

Moldovenii sunt mereu inventivi: este şi cazul a doi bărbaţi din Tecuci. Dorinel Georgian Iacobuţ (32 ani) şi Marius Corneliu Hudreş (28 ani) s-au cunoscut în Italia, au devenit cumnaţi şi, ulterior, s-au gândit să pornească o afacere cu droguri la Tecuci, locul de baştină al lui Hudreş, scrie Adevarul.

Recunoscut ca fiind centrul unuia dintre cele mai mari bazine legumicole din România, oraşul Tecuci a trecut la nivelul următor şi intrat oficial şi pe harta producătorilor de droguri. „Reuşita” li se datorează „întreprinzătorilor” Dorinel Georgian Iacobuţ (32 ani) şi Marius Corneliu Hudreş (28 ani), care au considerat că pot face profit mai bun din cultura de cannabis (cânepă indiană) decât din roşii sau castraveţi.

La data de 1 septembrie 2016, procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Galaţi, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Galaţi au făcut percheziţii la două imobile de pe raza oraşului Tecuci, ocazie cu care ferma de droguri a celor doi (care sunt şi cumnaţi) a fost descoperită.

„Cu ocazia percheziţiilor efectuate a fost găsită şi desfiinţată o cultură de cannabis indoor amplasată într-un solar special edificat pe o parcelă anume închiriată şi împrejmuită de inculpaţii Dorinel Georgian Iacobuţ şi Marius Corneliu Hudreş”, a precizat DIICOT.

Mai multe articole despre:
0 droguri Tecuci cannabis Marginea solar orasului 2 barbati