MENIU

Doi bărbați, reținuți pentru că au încercat să mituiască un polițist cu un autoturism de lux

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au dispus reținerea suspecților Al-Jenabi Ali-Eduard și Nicolae Florin Dogar pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită. Cei doi au încercat să mituiască un polițist cu un autoturism de lux.

În ordonanța întocmită de procurori se arată că, în data de 10 decembrie 2015, Al - Jenabi Ali - Eduard, cu sprijinul suspectului Nicolae Florin Dogar, a oferit cu titlu de mită, un autoturism marca BMW X 6 unui agent de poliție.

Autovehicul urma să-i fie remis agentului de poliție pentru ca acesta să nu întocmească un proces verbal de constatare a infracțiunilor săvârșite de Al - Jenabi Ali-Eduard și pentru a nu trimite probele de sânge recoltate de la acesta din urmă la spital.

Anterior, Al - Jenabi Ali – Eduard a fost depistat în trafic în timp ce conducea autoturismul respectiv fără a avea permis de conducere și având o concentrație de 0,65mg/l alcool pur în aerul expirat.

Suspecții Al-Jenabi Ali-Eduard și Nicolae Florin Dogar urmează să fie prezentați la data de 11 decembrie 2015 Tribunalului Brașov cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție.