MENIU

Doctorița poreclită "doamna cu coasa", adusă la audieri. Ce vor să afle procurorii care au deschis dosarul morților suspecte de la Sf. Pantelimon?

Medicul a fost interceptat în timp ce discuta despre reducerea dozei de noradrenalină

Doctorița poreclită "doamna cu coasa" a fost adusă luni la audieri, în dosarul în care este acuzată că ar fi provocat moartea mai multor pacienți de la secția ATI, prind reducerea dozelor de tratament administrat cu ajutorul injectomatelor.  

Procurorii au chemat-o pe doctoriță pentru a asista la percheziția informatică asupra telefoanele mobile și laptopurilor sale. Anchetatorii caută noi probe legate de potențiala premeditare a actelor sale, după cum sugerează și o serie de interceptări telefonice și informatice din dosar, potrivit Realitatea Plus.

Motivarea instanței în dosarul Pantelimon: Doctorițele au acționat cu INTENȚIA directă de a suprima viața victimei

Zilele următoare și al doilea medic cercetat în dosar va fi chemat pentru procedura percheziției informatice.

Partenerul sinucigaș ai "doamnei cu coasa" de la Sf. Pantelimon urmează să fie audiat de procurorii militari

Anchetatorii au reușit să strângă dovezi despre moartea a cel puțin 17 persoane în condiții suspecte în saloanele groazei. Parchetul a apelat și la INML ca să obțină opinia experților medicali pe cazurile pe care le cercetează Aceștia au concluzionat că scăderea bruscă a Noradrenalinei nu era indicată, punând în pericol viața pacientului.

Mai multe articole despre:
doamna cu coasa pantelimon audiata pacienti morti