MENIU

DNA îşi mută sediul în Hotelul Triumf, lângă PSD şi în apropierea PNL

Este oficial! Direcţia Naţională Anticorupţie se va muta la hotelul Triumf din centrul Capitalei. Procurorii anticorupţie îi vor avea colegi de sediu pe cei de la Agenţia de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate. Anunţul a fost făcut de ministrul Justiţiei, Raluca Prună.

Deşi reprezentanţii Direcţiei Naţionale Anticorupţie spuneau că nu au fost informaţi oficial că ei se vor muta la hotelul Triumf după transferul acestuia din proprietatea privată în proprietatea publică a statului, Raluca Prună a făcut marele anunţ. Sediul nu va fi însă exclusiv al parchetului Anticorupţie, ci trebuie să îl împartă cu Agenţia de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate.

 
Potrivit ministrului, Agenţia pentru Administrarea Bunurilor Indisponibilizate a devenit funcţională şi are un preşedinte- Cornel Călinescu. Se aşteaptă însă ca Ministerul Finanţelor să desemneze vicepreşedintele. ANABI va administra şi valorifica bunurile sechestrate în cadrul procesului penal.

Dupa ce se vor face minime investitii, asa cum spunea Raluca Pruna, ministrul Justitiei, Directia Nationala Anticoruptie si Agentia pentru Adm Bunurilor Indisp se vor muta aici. Cladirea se afla in centrul capitalei si este situata langa sediul psd si la un bulevard distanta de sediul liberalilor.

Direcţia Naţională Anticorupţie ceruse de multă vreme un sediu mai mare unde în care să-şi desfăşoare activitatea.

Mai multe articole despre:
0 DNA măsuri sediu decizii mutat hotel triumf