MENIU

Divorţ-şoc în familia lui Mohammed bin Rashid, conducătorul Dubaiului. Fiica acestuia a anunțat că se desparte de soțul ei după doar un an

Prinţesa Shaikha Mahra a anunţat că se desparte de soţul ei, iar mesajul i l-ar fi transmis acestuia pe instagram. Deocamdata nu a fost nicio confirmare oficială.

Prințesa Mahra este considerată cea mai frumoasă dintre fiicele emirului Mohamed Bin Rashid al Dubaiului. Joi, ea a făcut un anunț care a șocat pe toată lumea: a cerut divorțul, după un an de la nuntă.
Prinţesa Shaikha Mahra a anunţat că se desparte de soţul ei, iar mesajul i l-ar fi transmis acestuia pe instagram.

Mesajul prințesei, pe Instagram

Mesajul prințesei adresat soțului este următorul:

"Dragul meu soț, esti foarte ocupat cu compania altor persoane, drept urmare divortez de tine. Divortez, divortez, divortez! Ai grija de tine. Fosta ta sotie."

Anunţul respectă practica islamică care spune că trebuie rostit de trei ori: „Divorţez de tine”.

Cum o confirmare oficială nu a venit, mulţi urmăritori ai prințesei pe paginile de socializare cred că postarea este "opera" unui hacker. Cu toate acestea, fotografiile celor doi soţi, împreună, au dispărut de pe conturile de Instagram.

Nunta celor doi a avut loc în primăvara anului 2023, iar fetiţa lor s-a născut acum 2 luni.

Deocamdată șeicul Mana bin Mohammed bin Rashid bin Mana Al Maktoum nu a confirmat public nimic. De asemenea nici șeicul Dubaiului, tatăl prințesei Mahra.

Pe contul de Instagram al prințesei, au apărut mii de mesaje de încurajare, în special din partea femeilor musulmane.

"Ai deschis o nouă pagină pentru fiecare femeie musulmană din lume !!! Mulțumesc Regina", este doar unul dintre mesjele scrise.

 


sursa foto: Instagram

 

Mai multe articole despre:
divort printesa Dubaiului showbiz