MENIU

Disperată de durere, și-a asumat riscurile anesteziei și A MURIT. Caz tragic la Tg. Jiu

Foto ilustrativ

Caz tragic la Târgu Jiu. O infirmieră a murit pe masa de operație, după ce i s-a făcut anestezia. Femeia știa că are probleme, dar și-a asumat riscurile, pentru că avea o tumoră bucală care-i făcea viața un coșmar. După ce cazul a fost mediatizat, la spitalul de urgențe din Tg. Jiu s-a deschis și o anchetă.

Managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a stabilit o comisie care va verifica daca s-au respectat întocmai protocoalele medicale în cazul asistentei decedate, recent, pe masa de operație în unitatea medicală. 

 

Femeia în vârstă de 45 care a decedat și-a asumat riscurile intervenții chirurgicale, în scris, deși în vară a fost la un pas să moară pe masa de operație a spitalului din Craiova, potrivit asingorj.ro. Pacienta avea o tumoră în gat care o deranja și suferise de Covid 19 în septembrie anul trecut.


Femeia de 45 de ani care a decedat pe masa de operație era infirmiera in Secția Pediatrie a Spitalului Orășenesc Târgu Cărbunești. Ea se prezentase la unitatea medicală pentru o problemă maxilo-facială cauzată de o afecțiune ce fusese depistată cu mai mulți ani în urmă. Medicii au explicat că pacienta suferea și de o afecțiune respiratorie.

 

Înainte de a intra în sala de operații, specialiștii i-au explicat care sunt riscurile anesteziei, însă pacienta a insistat să își facă intervenția, declarând în scris că își asumă orice risc, inclusiv decesul, dar și-a asumat, din nou. Din nefericire, deznodământul a fost tragic.

Mai multe articole despre:
infirmiera tg jiu moarta anstezie deces