MENIU

Dispariţie misterioasă: o mamă şi o fiică din Singapore, bănuite că ar fi în România

De zece zile, un bărbat din Singapore își caută cu disperare familia dispărută în chip misterios. Având în vedere că soția sa și fiica lor și-au cumpărat, conform extraselor lor de cont, bilete de avion spre România, omul crede că familia lui s-ar putea afla în țara noastră și cere ajutorul pentru găsirea celor două femei de la care nu mai are nici un semn.

Povestea dispariției celor două femei a început la data de 22 ianuarie când Foo Likhen, în vârstă de 60 de ani i-a spus soțului ei că urmează să se întâlnească cu fiica lor, Yap Layleng, pentru a lua masa la un restaurant din oraș. Din acel moment, capul familiei nu a mai primit nici un semn de la soția sa și de la fiica lor care, parcă, au intrat în pământ. Plângerea făcută poliției locale a coincis cu aflarea faptului că Foo și Yap își cumpăraseră două bilete - doar dus, atenție! -, pentru un zbor de seară cu destinația București, chiar în data de 22 ianuarie, adică exact ziua în care cele două s-ar fi întâlnit într-un restaurant pentru cina.

Misterul dispariției mamei și a fiicei ei s-a adâncit și mai mult pentru bărbat atunci când anchetatorii din Singapore care au preluat cazul i-au comunicat că toți banii existenți în contul fiicei lui, aproximativ 50.000 de dolari, fuseseră extrași pînă la ultimul cent înainte de momentul plecării lor din Singapore spre România.

Din acea zi, toate încercările singaporezului de a-și contacta familia despre care crede cu tărie că ar putea fi în România au fost sortite eșecului. Telefoanele sunt închise, iar cardurile nu au mai fost folosite pentru diverse plăți făcute electronic așa că omul le-a pierdut complet urma. Conform jurnaliștilor din Singapore care au trimis aceste informații către libertatea.ro la rugămințile bărbatului care-și caută familia, reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Externe ar fi luat legătura cu omologii români pentru a elucida cazul dispariției celor două femei.

Mai multe articole despre:
dispariţie mamă şi fiică singpore