MENIU

Discurs halucinant din partea lui Andrew Tate: cum explică tentativa de asasinare a lui Trump

Discurs halucinant din partea lui Andrew Tate: cum explică tentativa de asasinare a lui Trump

Delir fără limite din partea lui Andrew Tate! Controversatul influencer a încercat să lege atacul asupra lui Donald Trump de propria sa poveste pe care o promovează de ani buni pe internet. Tate pune tentativa de asasinat pe seama unei conspirații care încearcă să-i interzică pe oamenii ca el și Trump. Ambii au trecut prin pușcărie și s-au confruntat cu restricții pe rețelele de socializare de-a lungul timpului. Andrew Tate nu se ferește să-i facă chiar și campanie lui Donald Trump. 

"Ei încearcă să te interzică. Dacă nu reușesc, încearcă să te bage la pușcărie. Dacă nici asta nu merge, te omoară. Am spus asta anul trecut. Am spus-o după ce le-am refuzat banii. Am refuzat banii lor ca să nu-mi vând sufletul.

Uitați-vă la ce i-au făcut lui Trump! Uitați-vă! L-au interzis și l-au înlăturat de peste tot. Nimănui nu i-a păsat, nu a funcționat. Au încercat să îl bage în pușcărie și au eșuat. Acum (n.r. - au încercat) să-l omoare. 

Ar trebui să vă rugați pentru Donald Trump, căci el se luptă cu răul. N-ar trebui să vreți ca oamenii care sunt împotriva lui Trump să fie la conducere. În special să vă conducă viața.

Trump este ultima speranță pentru civilizația din vest, așa cum o știm", spune Andrew Tate.