MENIU

Directoarea grădiniţei din Cotroceni, filmată în timp ce agresa copiii, află azi dacă va fi arestată

Directoarea grădiniţei din Cotroceni, filmată în timp ce agresa copiii, a fost reţinută

Directoarea a fost reţinută aseară de poliţişti, după ce mai multi părinţi au depus plângeri împotriva ei. Femeia va fi prezentată în faţa magistraţilor Judecătoriei Sectorului 5 cu propunere de arestare preventivă pentru următorele 30 de zile.

După ce au audiat mai mulţi angajaţi ai gradiniței, poliţiştii au decis să o reţină pentru 24 de ore pe femeia care a negat toate acuzaţiile. 5 părinţi au depus plângere la poliţie.

Femeia nu a vrut sa recunoasca niciuna dintre acuzatiile care i se aduc. Ea a fost retinuta pentru 24 de ore sub acuzatia de rele tratamente aplicate minorului si maine va fi dusa la parchetul de pe langa Judecatoria sector 5 cu propunere de arestare preventiva.

Totul a pornit după ce doi părinţi au depus plângere la poliţie, iar oamenii legii au descins la grădiniţa particulară din Cotroceni. Când au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere au rămas fără cuvinte.

Femeia brusca şi zbiera la copiii de doar 3 - 4 ani fără să îi pese că e filmată. Nu s-a temut că cineva ar putea să vadă înregistrările pentru că doar ea avea acces la ele. Dar cu mandat le-au putut vedea şi oamenii legii.

Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă până la 7 ani de închisoare. În urma cercetărilor, poliţia a mai aflat că unitatea nu avea acreditare ARACIS. Astfel, Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice a deschis şi un alt dosar în care s-a început urmărirea penală in rem pentru exercitarea fără drept a profesiei.

IMAGINI ŞOCANTE. Copii agresaţi la o grădiniţă privată din Bucureşti