MENIU

Directoarea de liceu care se dădea agent SRI și vorbea despre "conducerea din umbră", dată afară din partid

O directoare a unui liceu din Sinaia și consilier local PNL a fost exclusă din partid după s-a dat drept agent SRI sub acoperire și a început să răspândească tot felul de teorii conspiraționiste. Situația a fost calificată chiar de colegii de partid ca fiind "la limita înțelegerii normalului uman".

Totul a ieșit la iveală în urma unei anchete interne a partidului. Femeia ar fi răspândit și zvonuri că urmează să fie numită viceprimar cu atribuții de primar. Mai mult, aceasta îi amenința pe oameni că avea acces la informații clasificate și dosare penale și susținea că întreaga conducere a orașului Sinaia și o parte a Consiliului Local Sinaia urmează să fie arestată.

Toate probele strânse de membrii partidului au fost trimise justiției. 

În anunțul făcut de organizația locală a PNL se spune că decizia a fost luată ca urmare a faptul că directoarea ajunsese să aibă activități "la limita înțelegerii normalului uman" și lansa "scenarii dincolo de înțelegerea noastră", care au ridicat semne de întrebare legate de modul în care aceasta își mai poate manifestă rolul de director al Colegiului "Mihail Cantacuzino".

Mai multe articole despre:
directoare de liceu sri sinaia pnl excludere partid