MENIU

Din nou haos la metrou! Întârzieri uriașe la ore de vârf. Ce spune Metrorex

Haos la metrou și miercuri dimineață! După ce în diminețile zilelor de luni și marți să te urci într-un tren la Piața Unirii sau Piața Victoriei părea o luptă imposibilă, și în dimineața zilei de miercuri scenariul s-a repetat!     

Trenurile spre Pipera au întârzieri, peroanele devenind neîncăpătoare la staţiile Piaţa Victoriei și Piața Unirii unde oamenii înaintează cu greu spre ieşiri, iar urcarea în trenuri este întârziată. 

Pentru tot acest haos, Metrorex  are o explicație: ”Astăzi, în intervalul orar 7:50 – 8:50, pe Magistrala 2  (Berceni-Pipera) trenurile de metrou au circulat cu întârzire de aproximativ 8 minute fața de graficul de 3 minute. Întârzierea a intervenit urmare a dereglării unui sistem electric al liniei, coroborat și cu retragerea unui tren din  circulație. Din aceste motive, pe această magistrală se circulă cu viteză redusă, în condiții optime de siguranță. Având în vedere că intervalul de 7:50 – 8:50 este un interval de vârf, s-a produs aglomerație în stațiile de metrou. Călătorii au fost permanent informați prin sistemul de sonorizare din trenuri și din stații”, se arată în comunicatul Metrorex. 
 

 

Haos la metrou! Capitala, sufocată! Metrorex ”își cere scuze”

Mai multe articole despre:
metrou aglomeraţie Pipera