MENIU

Din inimă, pentru copiii bolnavi internaţi în Bucureşti. Trei maşini încărcate cu produse de igienă

O maşinuţă roşie a strâns azi periuţe, pastă de dinţi sau scutece pentru copiii bolnavi. Totul s-a întâmplat în Parcul IOR, unde bucureştenii au donat produse de igienă esenţiale pentru micuţii internaţi în spitalele Capitalei. 

Mesajul lansat pe Facebook de Diana Marcu, de la organizaţia Inima Copiilor, nu a rămas fără răspuns. Zeci de bucureşteni au venit astăzi cu periuţe, pastă de dinţi, şerveţele umede şi alte produse de îngrijire pentru copiii din spitale. Cei mai entuziasmaţi au fost copiii care le-au transmis diferite mesaje celor care sunt internaţi la secţia de oncologie a Spitalului Marie Curie.

Diana Marcu ne-a povestit cum a ajuns să strângă produse de igienă pentru copiii din spitale.

"Cred ca e timpul sa trecem de la rezist la ma implic si actionez. Este atat de multa nevoie, sunt atat de multi copii in spitale. Spitalele nu pot astepta totul de la Ministerul Sanatatii si atunci e nevoie ca fiecare cetatean sa faca cate un gest. Romanii de fapt au nevoie de o cauza in care sa creada si de un liant. Au nevoie sa-si aminteasca ca nu sunt singuri nici ei nici copii lor care sunt internati in aceasta perioada in spital"

Aşteptările de a umple portbagajul maşinuţei roşii au fost cu mult depăşite. În total trei maşini au fost încărcate până la refuz. În zilele următoare produsele vor fi duse în spitale.