MENIU

Din culisele DEMITERII de la Ministerul Justiției: Cum a fost AMENINȚAT Stelian Ion de Florin Cîțu - DEZVĂLUIRI făcute de Dan Barna

Cum a fost AMENINȚAT Stelian Ion de Florin Cîțu - DEZVĂLUIRI făcute de Dan Barna

Dezvăluiri fără precedent despre Florin Cîțu, la numai o zi de la blocajul total din coaliția de guvernare! Vicepremierul Dan Barna, copreședinte USR-PLUS, susține că premierul l-ar fi amenințat pe Stelian Ion chiar în seara demiterii de la Ministerul Justiției. Liderul USR îl acuză, din această cauză, pe Florin Cîțu că „a luat guvernarea pe nume personal”.

Premierul Florin Cîţu l-a sunat miercuri seara pe fostul ministru al Justiţiei Stelian Ion şi l-a ameninţat că dacă nu dă aviz pentru Ordonanţa de Urgenţă legată de Planul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny", va fi demis. Asta a afirmat Dan Barna joi seară, la o televiziune de știri. 

„Domnul premier a avut nişte explicaţii dificile de dat societăţii legate de tinereţea domniei sale. Am trecut peste acel moment dintr-o solidaritate firească. În momentul în care discutam luni că PNDL nu ajunge pe ordinea de zi, şi miercuri, la şedinţa de coaliţie, pe ordinea suplimentară apare aşa, pe varianta surpriză, din partea casei, un subiect asupra căruia nu a existat acord în coaliţie şi ni se spune: asta e voinţa mea, mi-o asum eu. Ceea ce s-a întâmplat acum e că premierul a luat guvernarea pe nume personal”, a declarat Dan Barna, la o televiziune de știri, potrivit ziare.com.

Acesta a relatat și cum ar fi fost amenințat Stelian Ion chiar de Florin Cîțu. Totul pentru trecerea programului „Anghel Saligny”.

„Seara (miercuri seară, 1 septembrie - n.red.) a continuat cu sunarea ministrului Justiţiei, cu ameninţarea că dacă până la 12 noaptea nu dă aviz, va fi demis. (…) L-a sunat între orele 19.00-20.00, am fost sunat şi eu, şi Dacian Cioloş. Ni s-a spus că, dacă până la ora 24.00, ministrul Justiţiei nu îi dă un aviz pe această OUG, care nu ajunsese în original la Ministerul Justiţiei, îl va demite. După o oră a şi apărut decizia de demitere”, a mai spus Dan Barna.