MENIU

Dietă minune. Slăbeşti 7 kilograme în 7 zile

<p>Dietă minune. Slăbeşti 7 kilograme &icirc;n 7 zile</p>

Cum ar fi să pierzi 7 kilograme în doar 7 zile? Fantastic, nu? Pune pe lista ta de rezoluţii din anul care vine următoarea dietă şi, garantat, vei fi mult mai fericită. Ei bine, chiar dacă poate părea greu la început, e foarte simplu. Tot ce trebuie să faci că să slăbeşti în doar o săptămâna atât de mult este să urmăreşti câteva sfaturi de dietă extrem de importante.

Ziua 1

Această este cea mai importantă zi a dietei. Acesta dietă ar trebui să înceapă cu ceva sănătos, ceea ce înseamnă fructe. În această zi vei mânca numai fructe, orice tip, exceptând însă bananele. Şi vei bea foarte multă apă, astfel încât să rămâi bine hidratata.

Ziua 2

În ziua a două, dacă doreşti să pierzi 7 kilograme în 7 zile ar trebui să mănânci numai legume. Poţi crea mese extrem de colorate şi de atractive cu ajutorul salatelor de legume. Le poţi consumă fierte, crude sau la grătar. Poţi mânca inclusiv cartofi, cu condiţia să fie fierţi. Şi nu uită să bei cel puţin opt pahare de apă.

Ziua 3

Această zi va fi şi mai colorată, întrucât va trebui să amesteci fructele cu legumele. Poţi începe ziua cu un bol de fructe, urmat apoi de o salată de legume la pranza, iar la cină, fructe sau legume, la alegere. Nu consumă în schimb cartofi şi banane.

Ziua 4

În ziua a patra, întregul zi ar trebui să fie consumate doar banane şi lapte. Poţi face un smoothie, un milkshake sau pur şi simplu poţi mânca banane şi lapte cald degresat.

Ziua 5

Azi poţi adaugă o ceaşcă de orez fiert la dietă ta, oricând pe parcursul zilei, mai puţin la cină. Mai trebuie să consumi azi 7-8 roşii fierte sau crude pe lângă celelalte legume şi fructe cu care te-ai obişnuit deja. Creşte cantitatea de apă consumată până la 12 şi chiar 15 pahare pe zi cinci.

Ziua 6

În cea de-a şasea zi trebuie să consumi foarte multe legume. La masă de prânz poţi adaugă o ceaşcă de orez fiert. Această este una dintre cele mai importante zile aZiua 7le dietei.

În această zi, ţi se permite să mănânci orez fiert - o ceaşcă -, dar şi toate legumele care îţi plac, împreună cu suc de fructe proaspete neîndulcit. Cu ajutorul acestui regim, toate toxinele vor fi eliminate din organism şi vei reuşi să slăbeşti 7 kilograme în 7 zile.

Sursa: ele.ro

Mai multe articole despre:
dietă cură de slăbire