MENIU

Dieta-minune cu care Mariah Carey a slăbit 32 de kg în doar şase luni

Dieta-minune cu care Mariah Carey a slăbit 32 de kg în doar şase luni

În urmă cu mai bine de trei ani, Mariah Carey îşi uimea fanii, odată cu apariţia în emisiunea lui Rosie O'Donnell, „The Rosie Show". Artista se prezenta la celebrul show la aproximativ şase luni după ce născuse şi era mai slabă cu 32 de kilograme.

Mariah Carey afirmă la acea vreme că 18 kilograme au constat în apă reţinută de organism pe perioada sarcinii. Pentru a scapă de kilogramele în plus acumlate pe perioada sarcinii, Mariah Carey a început dietă Jenny Craig, cunoscută drept un regim pentru slăbire extrem de strict, cură de slăbire pe care acum o promovează.

„După ce am început dietă, am pierdut peste 15 kilograme. Am avut o sarcina foarte grea. Am fost nevoită să stau în pat, dar până şi odihnă era dureroasă. Am învăţat foarte multe în perioada de sarcina, urmărind schimbările care se petrec în corpul meu“, a spus cântăreaţa, potrivit studenţie.ro.

Cura ţinută de Mariah Carey a presupus doar consumarea anumitor alimente: fasole neagră, linte, varză roşie, conopidă violet, vinete, ceapă roşie, cartofi şi morcovii mov, struguri roşii şi negri, prune închise la culoare, corcoduşe negre, dude negre, mure şi fragi, mere violet, smochine mov, afine, busuioc mov şi ceai de levănţică.

Artista susţine că trucul cel mai mare în pierderea kilogramelor este să mănânci puţin şi des, obicei care nu îi permite organismului să-şi încetinească metabolismul. Mesele artistei constau în porţii cu număr stabilit de calorii, inclusiv supe. Activitatea fizică pe parcursul acestor şase luni a constant în plimbări uşoare alături de câine sau exerciţii în ocean.

Sursa: bzi.ro

Mai multe articole despre:
dietă cură de slăbire Mariah Carey