MENIU

Dieta din două în două ore: slăbeşti până la 3 kilograme în doar 4 zile!

Din multitudinea de diete de slăbit ce par chinuitoare se remarcă una mult mai uşor de urmat faţă de altele, şi anume dieta din 2 în 2 ore. Poate că pare greu de crezut după ce ai urmat regimuri pe parcursul cărora trebuia să te înfometezi, însă acum efectiv vei slabi mâncând.

Bineînţeles, secretul acestei diete de slăbit constă în cantităţile ingredientelor şi în combinaţiile alimentare pe care le faci. Iată ce principii trebuie să urmezi şi cum ar trebui să arate un plan de alimentaţie!

Principiile dietei din 2 în 2 ore

După cum spune şi denumirea ei, ceea ce trebuie să faci pe parcursul acestei diete este să mănânci din două în două ore. Nu te gândi că vei recupera pe parcurcursul zilei la numărul de mese pentru că micul dejun este obligatoriu. Această dietă trebuie urmată 4 zile, însă o poţi transforma într-un stil de viaţă pentru a te menţine în formă cât mai mult timp. În cele patru zile poţi să slăbeşti între 2.5 şi 3 kilograme, depinde de cum funcţionează metabolismul tău. Pentru rezultate cât mai bune, efectuează zilnic exerciţii fizice. Chiar este indicat să îţi începi ziua cu câteva mişcări de înviorare ori să ieşi seară să alergi în parc, tu eşti cea care decide ce tip de activitate vrei să urmezi.
O altă regulă de care să ţii cont pe parcursul dietei din două în două ore este că nu trebuie să te ridici sătulă de la nicio masă. Cu siguranţă vei observa că te vei simţi mai energică după masă şi că abdomenul tău nu va mai fi umflat că altă dată. De asemenea, trebuie să ai grijă şi la combinaţiile alimentare pe care le faci la masă. Spre exemplu, carnea nu ar trebui servită cu cartofi ori orez, ci alături de salate fără dressing gras, legume înăbuşite, în general - garnituri uşoare.

Uită de sucurile din comerţ, dulciuri şi prăjeli pe parcursul celor patru zile. Mai degrabă consumă băuturi din legume şi fructe preparate în casă, ceaiuri şi multă apă. La final, nu doar silueta ta va avea de câştigat, ci şi starea pielii. Ea va fi mai curată şi mai catifelată.

Planul dietei din 2 în 2 ore

Cât timp urmezi dietă din 2 în 2 ore, bazează-te pe următoarele alimente. Chiar dacă nu ai voie să consumi prea multă mâncare la o masă, nu vei simţi senzaţia de foame de-a lungul zilei, aşa că nu vei mânca în exces exact la orele serii, când ar trebui să te abţii.

Fructe

Această grupa de alimente este ideală pentru satisfacerea senzaţiei de foame, dar şi a poftelor pe care le ai între mesele principale ale zilei. Mineralele, vitaminele şi fibrele din compoziţia lor sunt esenţiale pentru o bună funcţionare a organismului.

Ce ar trebui să consumi: mere, pere, portocale, banane, struguri şi fructe de pădure.

Vezi mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
dietă dieta de două ore dietă plan