MENIU

Dieta Delfin. Cum pierzi 5 kg şi nu le mai pui niciodată la loc

<p>Cea mai scurtă şi simplă dietă din lume. Te ajută să slăbeşti 4 kg ăn 8 ore</p>

Vara e vremea pentru mers la mare, vremea sa te simti bine, sa te simti placuta si admirata. Si ca sa te simti, vorba aceea, precum pestele in apa, iti sugeram Dieta Delfin, un regim de slabire care, sustin cei care l-au pus la punct, te ajuta sa slabesti nu mai putin de 5 kilograme in doar o luna.

Nu te lasa indusa in eroare de nume. Nu vei manca precum un delfin pentru a arata bine in bikini pe care tocmai ti i-ai cumparat. Denumirea se refera mai degraba la miscarea sinuoasa cu care delfinul inoata in mare. O dieta saraca in calorii tocmai asta va face. Te va ajuta sa ai un trup suplu si bine proportionat.

Principiul pe care se bazeaza dieta delfin este menit sa previna declansarea mecanismului de aparare a organismului atunci cand scade consumul de alimente calorice. Practic, important intr-o dieta este ca slabitul sa nu stagneze la un moment dat, ci sa continue pe toata durata regimului. Daca metabolismul este stimulat, organismul este solicitat sa continue sa se bazeze pe rezervele de grasime si, astfel, sa piarda in greutate.
 
Dieta Delfin presupune consumul a cel mult 1.400 de calorii in zilele pare si 1.200 in zilele impare.

Citeşte continuarea pe ele.ro.

Mai multe articole despre:
dietă cum slăbesc rapid cum slăbesc dieta delfin