MENIU

Dieta de 8 ore: regim si sfaturi pentru slabire

"Bucura-te de kilogramele pierdute fara sa monitorizezi ceea ce mananci" pare sa fie motto-ul autorilor cartii Dieta de 8 ore. Ea a fost scoasa pe piata anul trecut, intre timp devenind un must have in biblioteca unei pofticioase, si este scrisa de David Zinczenko (autor de succes in domeniul dietelor) si Peter Moore, redactorul-sef al revistei Men's Health

Ei sustin faptul ca, daca mananci in fiecare zi doar intr-un interval de opt ore, poti sa slabesti semnificativ. David Zinczenko insusi a slabit 7 kilograme cu ajutorul dietei de 8 ore.

Afla ce presupune cea mai simpla dieta de care ai auzit pana acum!

Ce presupune dieta de 8 ore?

Dieta de 8 ore se ghideaza dupa principiul ca organismul uman raspunde bine unei perioade de alimentare si alteia de „post". Acest lucru presupune faptul ca ai voie sa mananci tot ce iti doresti si in ce cantitati vrei intr-un interval de 8 ore si sa nu mai mananci nimic timp de 16 ore. In cele 16 ore corpul se va focusa pe relaxare, nu pe digerarea alimentelor.

Esti libera sa iti alegi in ce interval iti fixezi cele 8 ore. Spre exemplu, daca ai ales o fereastra intre 9:00-17:00, vei avea voie sa mananci doar in perioada respectiva. Tu iti personalizezi intervalul optim in functie de stilul tau de viata, putand fi ales diferit in mai multe zile ale saptamanii. Pentru inceput, este recomandat sa respecti dieta de 8 ore doar trei zile pe saptamana, urmand apoi sa cresti la 7 zile, pana te obisnuiesti cu principiile acestei cure de slabit.

Articolul integral pe Divahair.ro.
Mai multe articole despre:
dietă regim slăbit