MENIU

Dieta cu vinete. Cum să topeşti kilogramele rapid

<p>Aşa se coc corect vinetele. Toată lumea face această mare greşeală&nbsp;</p>

Cautam de regula acea dieta care sa ne scape rapid de kilogramele in plus acumulate, insa ignoram efectul yo-yo pe care aceste regimuri il au in clipa in care incetezi sa le mai urmezi. In cazul dietei cu vinete, slabirea se produce in timp, iar cura nu presupune un regim extrem de strict, fapt care o face foarte usoara.

Regula de baza a dietei cu vinete este sa consumi cat mai multe astfel de legume, coapte sau gatite la abur ori la gratar. Evita sa le prajesti, intrucat retin foarte multa grasime. Le poti manca si sub forma de salata, insa fara maioneza. Merg perfect in combinatie cu rosii, ardei si usturoi si chiar le poti umple cu diverse legume.

Vinetele pot fi consumate fie sub forma de salata, insa fara pic de maioneza adaugata, fie la gratar, combinate cu alte legume precum ardeiul, rosiile sau usturoiul fie la cuptor, umplute cu diverse legume.

Iata cateva reguli de baza pentru dieta cu vinete:

1. Cel putin doua dintre mese trebuie sa contina vinete.
2. Dieta cu vinete permite consumul de carne si lactate slabe, paine integrala si legume, cu exceptia cartofilor. Fructele se consuma doar ca gustari, de doua ori pe zi.

Citeste continuarea pe ele.ro.