MENIU

Dieta cu orez. Cum slăbeşti 13 kg într-o lună

Dietă cu orez a fost creată după ce nutriţioniştii au analizat foarte bine ce intră în dietă asiaticilor, recunoscuţi pentru felul în care arată. Dieta cu orez asigura o scădere a masei corporale incredibil de mare şi este considerată una dintre dietele care asigura o purificare a organismului, având în vedere că orezul este folosit şi pentru detoxifiere

Curăţarea organismului prin consumul de orez se datorează în primul rând albuminei, substanţă uzată la echilibrarea digestiei şi care elimina toxinele din organism şi eliberează lichidele, lucruri esenţiale pentru o cură de slăbire sănătoasă şi fără pericole.

Dietă cu orez presupune însă un control imens de sine! Este una dintre dietele care da impresia că organismul se slăbeşte, însă de fapt nu face decât să elimine din corp toate substanţele care duc la depunerea de grăsimi şi care afectează foarte mult ficatul.

Meniu în dietă cu orez

Tipul I (dietă pe 7 zile)

În prima zi a dietei, consumaţi în exclusivitate, de trei ori pe zi, orez fiert în orice cantitate. Beţi numai apă.

A două zi presupune introducerea de fructe la micul dejun. NU aveţi voie să consumaţi însă banane şi struguri. Astfel, la micul dejun mâncaţi 2 fructe şi un bol de orez fiert. La prânz şi la cină consumaţi orice legumă care conţine amidon, precum orez, cartofi sau crereale, fierte. Porţiile nu trebuie să depăşească 500 de grame.

Următoarele cinci zile consumaţi cel puţin o dată pe zi, de preferabil la micul dejun, lactate fără pâine