MENIU

Dieta cu orez a călugărilor japonezi: slăbești 10 kg în doar 10 zile

Dieta cu orez a călugărilor japonezi. Iată cât de ușor poți scăpa de 10 kg în numai 10 zile!

Dieta cu orez a călugărilor japonezi. Daca vrei sa pierzi mai mult de 5 kilograme, dieta calugarilor niponi este perfecta pentru tine. Dieta cu orez mai contine doua elemente cheie – usturoi si muraturi! Vezi despre ce este vorba!

Daca nu mai stii ce dieta sa tii ca sa pierzi mai multe kilograme intr-un timp scurt, incearca dieta cu orez a calugarilor japonezi!

Cura include 3 alimente la indemana, ieftine si usor de procurat si pregatit: orez, muraturi si usturoi.
Dieta cu orez a călugărilor japonezi. Cura nu se ține mai mult de 10 zile

Aceasta cura de slabire se urmeaza doar 10 zile si iti promite ca vei pierde 10 kilograme!

Se amesteca 500 grame de orez fiert cu o muratura tocata si usturoi tocat marunt. Poti sa adaugi si patrunjel sau sa inlocuiesti usturoiul cu el daca nu iti place.

Dieta cu orez a călugărilor japonezi.  Poate ca nu este o combinatie care iti face placere, dar gustul este acceptabil, iar dieta da rezultate!

Orezul se imparte in mai multe portii din care poti lua mai multe gustari pe parcursul zilei. Este foarte important sa mananci orezul incet si sa mesteci fiecare imbucatura temeinic.
Dieta cu orez a călugărilor japonezi. Alte alimente permise

Ca sa nu te plictisesti timp de 10 zile cu acelasi fel de mancare, mai poti sa adaugi si dovlecel, conopida, ardei gras proaspete in salata, zeama de lamaie si putina sare de Himalaya. Dieta nu este tocmai usor de tinut, dar nici imposibil!

Dieta cu orez a călugărilor japonezi.  Este de asteptat ca in 10 zile de regim sa pierzi 10 kilograme. Dieta se poate relua doar dupa o pauza de 6 luni!

Atentie! Aceasta cura de slabire nu se tine mai mult de 10 zile. Daca suferi de o afectiune, consulta medicul inainte sa urmezi dieta cu orez.