MENIU

Dieta cu corcoduşe. Cum să slăbeşti rapid în două săptămâni

Dieta cu corcoduşe. Cum să slăbeşti rapid în două săptămâni

Corcodusele, fructele copilariei, au minunate proprietati pentru sanatatea si silueta ta.

Daca vrei sa scapi rapid de cateva kilograme si sa ai o piele mai frumoasa si mai ferma, banalele corcoduse pot fi asul din maneca ta.

Iata cum te ajuta corcodusele sa slabesti sanatos:

Micile prune galbene, rozalii sau rosietice contin o cantitate mare de apa, ingredientul principal pentru stapanirea poftelor alimentare, inducerea senzatiei de satietate si imbunatatirea digestiei. Prin urmare, corcodusele te vor ajuta sa te simti satula mai mult timp.

Corcodusele te ajuta sa slabesti deoarece au foarte putine calorii si iti accelereaza metabolismul. Astfel, organismul tau va arde depozitele adipoase intr-un ritm mai bun si va impiedica formarea altor celulele de grasime, transformand zaharul in energie.

Cum tii dieta de doua saptamani cu corcoduse? Cel mai simplu este sa consumi corcodusele proaspete. Nu conteaza in ce cantitati le consumi, insa ideal ar fi sa nu treaca nicio zi fara sa nu mananci aceste delicioase fructe de sezon, scrie ele.ro. Consuma corcodusele la gustarile din timpul zilei, dar si inainte de fiecare masa principala.

Alege o zi din saptamana in care sa consumi doar corcoduse, pentru a-ti detoxifia rapid organismul si a accelera arderea grasimilor. Daca nu poti rezista fara mancare, poti sari peste aceasta recomandare si poti opta pentru un mic dejun bogat si o cina usoara.