MENIU

Diana Șoșoacă, penalizată de Parlamentul European. Are interzis la ședințe și pierde indemnizația

Diana Șoșoacă, fără indemnizație la parlamentul UE/ Foto: Inquam Photos

După ce a făcut scandal monstru în Parlamentul Uniunii Europene, eurodeputata Diana Șoșoacă a fost amendată de către legislativul european. Șoșoacă va fi interzisă timp de 7 zile la sesiunea plenară a Parlamentului European și va pierde indemnizația pentru aceste 7 zile.

Anunțul sancțiunii Dianei Șoșoacă a fost făcut de către europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan.

 

”Diana Șoșoacă, penalizată în Parlamentul European

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, tocmai a anunțat penalizarea Dianei Șoșoacă pentru comportamentul inadecvat din ședința plenară din luna iulie, când a perturbat în mod repetat reuniunea Parlamentului.

 

Penalitatea constă în suspendarea participării la sesiunea plenară a Parlamentului European pentru 7 zile și suspendarea indemnizației zilnice tot pentru 7 zile.

În Parlamentul European, dacă încalci regulile și te faci de râs, vei fi întotdeauna sancționat.”, scrie Siegfried Mureșan.

 

Diana Șoșoacă s-a dus cu botniță în Parlamentul European

Eurodeputata Diana-Iovanovici Şoşoacă a fost scoasă din sala de plen a Parlamentului European, în timpul dezbaterii care precede supunerea la vot a candidaturii Ursulei von der Leyen pentru un nou mandat la conducerea Comisiei Europene.

„Casa Satanei e aici la Bruxelles”, a spus Șoșoacă după ce a fost scoasă cu forța din plenul PE.

 

Întrebată de jurnaliști ce le cere eurodeputaților, deputata a răspuns: „Să asculte de cetățeni. De ce sunt așa deranjați de o icoană? Suntem creștini, în România sunt 98% creștini. Suntem ortodocși, credem în Dumnezeu. Avem dreptul să vorbim! Unde e dreptul nostru să vorbim. Au tras la loterie persoana care să vorbească. De ce? (...) O altă problemă e comunitatea LGBT, nu vrem să fie convertiți copii noștri”.