MENIU

Diana Șoșoacă, MUTARE fulger înainte de discursul lui Zelenski în Parlament - Ce pregătește

Diana Șoșoacă, senator neafiliat (exclusă din AUR) Foto: InquamPhotos/George Călin
Diana Șoșoacă, senator neafiliat (exclusă din AUR) Foto: InquamPhotos/George Călin

Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut un anunț cu câteva ore înainte de discursul președintelui ucrainean Volodimir Zelenski în Parlamentul României.

Diana Șoșoacă cere public, într-un mesaj transmis pe Facebook, boicotarea discursului lui Zelenski, pentru că ucrainenii au încălcat anumite drepturi ale etnicilor români în Ucraina, potrivit Realitatea PLUS.

„Zelenski urmează sa se adreseze Parlamentului României! Cu ce drept?! Ce vrea sa ne mai transmită de această dată?! Ipocrizia, cinismul și tupeul sunt fără margini! Scrieți parlamentarilor să refuze dialogul cu Zelenski!”, a transmis Diana Șoșoacă pe Facebook.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, urmează să țină un discuris luni seară, de la ora 19.00, în fața parlamentarilor români.

Zelenski, DISCURS în Parlamentul României, astăzi, de la ora 19.00 - Decizia aleșilor pentru președintele Ucrainei

Mai mult, Șoșoacă susține că ar trebui să fie invitat și Vladimir Putin în Parlament dacă s-a făcut invitația pentru Zelenski.

„Odată ce l-ai invitat pe Zelenski să vorbească în Parlamentul României, normal ar fi să ai obligația să-l inviți și pe Vladimir Putin!”, a mai afirmat Diana Șoșoacă.