MENIU

Diana Șoșoacă a făcut circ și la ședința inaugurală a noului Parlament European - VIDEO

Diana Şoşoacă a făcut circ și la prima şedinţă a noului Parlament European. Cea supranumită "senatoarea lui Putin" a afirmat că la Bruxelles "se întâlnesc satanele" și că va aduce un preot "să sfințească locul". Șoșoacă a fost refuzată de toate grupurile politice care se formează la nivelul PE. inclusiv de către suveraniștii din Europa Centrală.

Îmbrăcată în port popular, Diana Șoșoacă a venit alături de colegul ei, Luis Lazarus, și a votat împotriva Robertei Metsola pentru preşedinţia Parlamentului European. Pe buletinul de vot a scris în limba engleză mai multe mesaje precum ”Niciodată pentru Ucraina”, ”Niciodată pentru LGBT” şi ”Niciodată pentru dictatura UE”, potrivit news.ro.

Ulterior, Șoșoacă a declarat pe hol că i s-a tăiat internetul și că ”aici se întâlnesc satanele”. „O să aduc şi aici un preot să sfinţească birourile şi pe unde mai pot”, a spus Şoşoacă.

Europarlamentarul SOS România a mers şi la barul Parlamentului European, unde a stat la rând la standul de prăjituri.

„Metsola s-a albit când m-a văzut”

Ea a povestit şi că s-a dus la preşedintele Parlamentul European, Roberta Metsola să vorbească cu ea. ”Când m-a văzut, s-a albit. I-am zis: ”Permiteţi-mi să mă prezint, sunt Diana Şoşoacă”. ”Ştiu cine sunteţi” (n.r a fost replica Robertei Metsola) Vreau să avem o întrevedere. Era din ce în ce mai albă, cei care erau în jurul ei se puseseră în jurul ei de parcă cineva vrea să o omoare. Mi-a spus: ”Vă rog să îmi scrieţi ora când doriţi şi sunt deschisă să vorbesc cu dvs”, a relatat Diana Iovanovici-Şoşoacă.

 

 

 

 

De-a lungul zilei. Şoşoacă a dat declaraţii pe holurile PE, şi-a prezentat biroul, unde a adus numeroase icoane şi a fost fotografiată aşteptând la coadă la standul de prăjituri de la barul Parlamentului European

 

„Sunt virusul suveranist și patriotic care se infiltrează în Uniunea Europeană”, a spus ea.