MENIU

Replică șocantă a unui ales cu pensie de lux. Senatoarea Anghel, către un cioban: Ești prost?

<p>Cristiana Anghel</p>

Senatoarea Cristiana Anghel i-a jignit pe ciobanii veniți să protesteze la Parlament față de legea care le îngrădește activitatea. Protestul are loc chiar în ziua în care parlamentarii și-au votat pensiile de lux. 

Scenă incredibilă în fața Parlamentului, la protestul crescătorilor de oi față de legea care le îngrădește activitatea. Senatoarea Cristiana Anghel, care ieșise să discute cu ciobanii și să le spună că dorește să abroge articolele nedorite de aceștia, a început să îi jignească. 

Cioban: Nu e lege asta, nu e lege

Senatoarea Anghel: Ești prost?

Cioban: Suntem proști toți, doamnă, toți

Doamnă dragă, de ce ne jigniți

Senatoarea Anghel: Pentru că ai rupt hârtia

Cioban: Dvs ne-ați făcut proști

Mii de crescătorii de oi protestează la Parlament față de o lege recent adoptată de parlamentari care stabilește numărul exact de câini pe care îl pot avea la stână, în funcție de forma de relief unde merg cu turmele la păscut.

Potrivit legii, la şes, ciobanii pot avea la stână doar un câine. La deal sunt permişi doi câini, iar turmele de la munte pot fi păzite de cel mult trei câini. Cei care vor fi prinși cu mai mulți paznici patrupezi la oi riscă să scoată din buzunar până la 1500 de lei.

Ciobanii sunt nemulțumiți și că noua lege le interzice să iasă la pășune între lunile decembrie și aprilie, ceea ce, spun ei, le-ar aduce pagube însemnate.

În timp ce oierii susțin că nu pot păzi sute de oi cu doar doi-trei câini, vânătorii se plâng că patrupedele acestora ucid animalele.

Mai multe articole despre:
parlament protest cioban cristiana abghel esti prost