MENIU

DEZVĂLUIRI INCENDIARE. Bill Clinton, ŞANTAJAT de israelieni din pricina unei escapade sexuale

Dezvăluiri despre Bill şi Hillary Clinton

Escapadele amoroase l-au costat scump pe Bill Clinton. Fostul preşedinte american a fost înregistrat în timp ce avea discuţii telefonice de natură sexuală cu Monica Lewinski, apoi a fost şantajat de premierul israelian, Benjamin Netanjahu. Sunt câteva picanterii dintr-o nouă carte despre Clinton, din care mai aflăm că pusese ochii şi pe Barbra Streisand.

Înregistrările fierbinţi dintre Bill Clinton şi Monica Lewinsky au periclitat securitatea naţională a Statelor Unite, scrie Daniel Halper într-o carte ,,scrupulos documentată", spune autorul, şi plină de ,,picanterii". Convorbirile, interceptate şi de serviciile secrete ruse şi britanice, au fost folosite ca monedă de schimb de premierul israelian Benjamin Netanjahu, care a cerut eliberarea unui american, spion pentru statul evreu.

Autorul, care a avut acces la sute de documente despre relaţia dintre Clinton şi Lewinsky, susţine că fostul preşedinte american pusese ochii şi pe alte femei precum Elizabeth Hurley sau Barbra Streisand.

Imaginile de la ceremonia de învestitură vorbesc de la sine: Bill o sorbea din priviri pe Barbra, cu care, spun unele surse, ar fi avut o relaţie mai intimă. Clinton a fost bănuit că i-a făcut avansuri şi primei Miss de culoare din Statele Unite.

Mai multe articole despre:
Israel Bill Clinton bill clinton monica lewinsky