MENIU

Dezvăluiri halucinante despre Cornel Patrichi. Ce l-a ținut în viață

Unul dintre cei mai mari coregrafi pe care i-a avut România s-a stins din viață ieri, după o luptă cruntă cu un cancer la plămâni și un al doilea la prostată. Unul dintre medicii care s-a ocupat de Cornel Patrichi a dezvăluit ce l-a mai ținut în viață pe artist.

Cornel Patrichi a murit, ieri, la orele prânzului, în urma unui stop cardiac care a pus capăt unei agonii care dura de câteva zile. Medicii sosiți în casa în care și-a dat ultima suflare Cornel Patrichi au putut doar să constate decesul acestuia.

Din cauza tumorii pulmonare de care suferea Cornel Patrichii, decesul era inevitabil și devenise, de mai mult timp, o chestiune de zile. ”A fost o minune că a supraviețuit atât de mult. La cât de multe tratamente a suportat, iar aici mă refer strict la cele de radioterapie și de chimioterapie, faptul că i-a cedat organismul nu a fost o surpriză pentru niciun medic. Acestea, deși sunt singurele tratamente cât de cât eficiente împotriva cancerului, au efecte teribile asupra organismului care, în final, cedează. Iar faptul că el a făcut și un al doilea cancer, cel de prostată, i-a fost fatal, corpul lui era deja extrem de slăbit de tratamentele anterioare, așa că stopul cardio-respirator în care a intrat azi (ieri, n.r.) era inevitabil. Mai ales că era și anemic, iar inima este, de obicei, prima care cedează în condiții de genul.  Pentru că, vă spun sincer, pe el optimismul și dorința lui de a trăi l-a ținut în viață atât de mult, ele l-au vindecat de cancerul pulmonar. Dumnezeu să-l odihnească!”, a declarat, pentru spynews.ro, unul dintre medicii care, de-a lungul timpului, l-a tratat pe Cornel Patrichi.
 
Cornel Patrichi a împlinit 72 de ani pe 1 aprilie și a decedat patru zile mai târziu, lăsând în urma sa sute de coregrafii pentru spectacole de variete, filme și emisiuni TV.
Mai multe articole despre:
a murit cornel patrichi Lupta cu cancerul