MENIU

Dezvăluiri EXPLOZIVE! Cum au furat „doi șmecheri de București” averea miliardarului decedat Dan Petrescu

Misterul morții lui Dan Petrescu, cel mai bogat român, se adâncește

Cozmin Gușă lansează ipoteze incendiare despre cine sunt „moștenitorii” averii unuia dintre cei mai bogați români, miliardarul Dan Petrescu, mort într-un accident aviatic în Italia.

„Acum circa un an, Dan Petrescu și întreaga sa familie mureau într-un tragic accident de avion. După consumarea dramei, cam toată lumea făcea speculații despre cine va prelua activele de miliarde de euro, în condițiile în care nu mai existau moștenitori. 
Au fost însă două personaje care n-au stat să mai speculeze, ci au acționat, și prin acte “meșteșugite” au preluat activele miliardarului decedat. Acțiunea e clară, dacă se vor confirma și cele două nume ale șmecherilor, apoi va fi distracție maximă, vă asigur! (și-ale protectorilor lor desigur, că nu puteau face treaba fără “acoperire”)”, spune Cozmin Gusă.

Dan Petrescu, partener de afaceri de-ai lui Ion Țiriac și considerat unul dintre cei mai bogați români, a pilotat avionului care s-a prăbușit peste o clădire în construcție de la marginea orașului Milano. În avion se aflau și soția și fiul lor. Toți cei aflați la bord au murit.

Avionul plecase din Milano și mergea spre Sardinia. La scurt timp după decolare, avionul de mici dimensiuni a început să piardă altitudine. La bordul aeronavei, pe lânga familia Petrescu, se mai aflau alte cinci persoane, printre care și cele două fiice ale fostului comentator de Formula 1, Miki Alexandrescu. 

Martorii tragediei spun că au auzit o explozie puternică și că unul dintre motoare era în flăcări înainte ca avionul să cadă. Mai multe echipaje de intervenție au fost mobilizate de urgență și au intervenit, însă n-au mai putut salva pe nimeni.

Miliardarul botezase în weekend un copil și împreună cu familia și finii mergeau la Olbia, în Sardinia. Acolo îi aștepta mama lui Dan Petrescu, în vârstă de 98 de ani.

Petrescu era un antreprenor imobiliar de succes, unul dintre cei mai bogați români și proprietar de hipermarketuri și galerii comerciale, cu dublă cetățenie română și germană. Partener al lui Ion Țiriac, afaceristul deține o avere de 3 miliarde de euro. El s-a mutat în Germania pentru a scăpa de regimul lui Nicolae Ceaușescu și s-a întors în țară după 1989.

Mai multe articole despre:
dan petrescu deces miliardar mostenitori avere