MENIU

Dezvăluiri despre Radu Mazăre, închis la Rahova

Roxana Mihalache, logodnica lui Radu Mazăre, a aspus că solicitarea fostului primar al Constanței de a-şi petrece ziua de naştere, care e pe 5 iulie, cu familia, a fost aprobată.

Roxana Mihalache a explicat și ce face Radu Mazăre în Penitenciarul Rahova.

"Face aceleaşi lucruri în fiecare zi, că astea sunt condiţiile. E bine. Face sport cât poate să facă. Iese într-o curte, merge, face exerciţii. Da, a fost aprobată cererea şi ziua lui o să ne-o petrecem împreună, la masă. Nu este o perioadă uşoară, dar ce să fac?

Aşa am spus (că vom cununa celălat cuplu din penitenciar- n.r.), dar să vedem cum va fi procedura pe mai departe, pentru că nu ştiu dacă ceilalţi au reuşit să-şi depună documentele, să poată să fie în aceeaşi zi. Dacă va fi în altă zi, iar nu ştiu dacă se poate face lucrul ăsta. Radu arată bine, e ok. S-a îngrăşat un pic faţă de cum era înainte, dar în condiţiile normale. Se mai uită la televizor, dar nu foarte mult. Mai mult citeşte", a declarat Roxana Mihalache, logodnica lui Radu Mazăre, după vizita la Penitenciarul Rahova, conform Mediafax.

Logodnica lui Mazăre a explicat şi ce muncă face fostul primar al Constanţe la atelierul de croitorie: "Nu ştiu dacă neapărat el croieşte, însă ştiu că trage la maşină şi calcă cearşafuri, feţe de pernă, de astea au probabil nevoie".

Citește mai multe pe mediafax.ro!

Mai multe articole despre:
Rahova Radu Mazăre Roxana Mihalache