MENIU

Dezvăluire şocantă de la Radu Banciu: Un băcan din Paris a scos o puşcă şi a tras 50 de gloanţe

Radu Banciu a povestit un episod tulburătordin Franţa, în contextul atentatelor de vineri, din Franţa, în urma cărora au murit 132 de oameni.

"Şi americanii au combătut Al Qaeda cu resurse importante şi până la urmă au jugulat-o. I-ao omorât toţi liderii, Al Qaeda n-a mai rămas cu nimic. Dar terorismul n-a dispărut, ci dimpotrivă.

Nu cred că Franţa va reuşi să stârpeasca terorismul. Islamislul în Franţa vine din interior. Din păcate clasa politicvă nu mai este actuală pe nicăieri din lume. O măsură ar fi să fie arestaţi la domiciliu sau să poarte brăţări toţi radicalii din Franţa.

Teroriştii erau nişte găinari, nişte derbedei, nu erau profesionişti. Să vă spun ce mi-a zis cineva azi (n.r. - dunminică). Pe o stradă din Franţa, un băcan cu o moacă de arab absolut, asculta şi el radioul din Siria sau de unde era el, apoi a scos deodată o puşcă, nu mă întrebaţi de unde o avea, şi a început să tragă. Atras 50 de gloanţe. Nu era un puşcaş de elită. A spart doar nişte geamuri. I-a speriat mai mult pe ăia. O luase razna. Pur şi simplu. Are 30 de ani. Un găinar care vindea apă de două ori mai scumpă.

Toate buticurile de stradă din Franţa sunt ţinute de arabi, se ştie asta. Nici nenea ăsta nu era fundamentalist", a spus Banciu la televiziunea B1TV.

Mai multe articole despre:
Franţa Paris atentate banciu