MENIU

Dezvăluire bombă. Ce s-a întâmplat cu Vladimir Putin, dispărut de o săptămână

<p>Vladimir Putin</p>

Vladimir Putin a dispărut de o săptămână, iar presa din Elveţia a dezvăluit care ar putea fi motivul.

Vladimir Putin ar fi din nou tată! Presupusa iubită a preşedintelui rus, fosta gimnastă Alina Kabaeva, ar fi născut o fetiţă la o clinică privată din Elveţia. Potrivit jurnaliştilor, acesta este motivul pentru care liderul de la Kremlin şi-a anulat vizita oficială în Kazahstan, lucru ce a stârnit zvonuri despre sănătatea sa.

Presa pune dispariţa din ultimele zile a preşedintelui rus Vladimir Putin pe seama faptului că acesta s-ar afla în Elveţia, unde a asistat la naşterea copilului său şi al fostei gimnaste Alina Kabaeva. Publicaţia elveţiană Blick scrie că liderul de la Kremlin a devenit tatăl unei fetiţe.

Naşterea ar fi avut loc în clinica Sant'Anna, spital cu reputaţie foarte bună la graniţa dintre Elveţia şi Italia, unde, în trecut, a născut şi fiica lui Silvio Berlusconi. Vladimir Putin şi Alina Kabaeva, în vârstă de 32 de ani, nu şi-au confirmat niciodată relaţia în mod oficial. Cei doi ar mai avea deja doi copii împreună, un băiat, născut în 2009, şi o fiică, născută în 2012, scrie cotidianul Tribune de Geneve.

Kremlinul nu a comentat informaţiile, iar purtătorul de cuvânt al lui Putin neagă problemele de sănătate ale liderului rus.

Primele speculaţii asupra stării de sănătate a preşedintelui rus au apărut după ce Putin a anulat vizita pe care urma să o facă în Kazahstan alături de omologul său din Belarus, Aleksandr Lukaşenko. Pentru a infirma zvonurile, oficialii de la Kremlin au difuzat mai multe imagini ce par să îl arate pe Vladimir Putin lucrând în reşedinţa sa oficială.

Mai multe articole despre:
naştere Vladimir Putin gimnastă