MENIU

DEZBATERE PONTA - IOHANNIS: Premierul, cu Băsescu în minte la ambele dezbateri

Traian Băsescu

DEZBATERE PONTA - IOHANNIS. Traian Băsescu a fost folosit drept argument în repetate rânduri de către Victor Ponta în primele două confruntări directe cu Klaus Iohannis. Candidatul ACL seamănă cu Traian Băsescu, va fi un preşedinte la fel de rău şi va tăia pensiile exact ca el. În faţa acestui lung şir de acuzaţii, Klaus Iohannis a avut însă şi o replică.

DEZBATERE PONTA - IOHANNIS: Premierul Victor Ponta este intens preocupat de Traian Băsescu şi a ţinut să dovedească alegătorilor că stilul preşedintelui va fi continuat de Klaus Iohannis.

Victor Ponta a folosit de zeci de ori numele preşedintelui în timpul celor două dezbateri electorale.

"In interior sunteti Traian Basescu", i-a spus Ponta lui Iohannis întrunul din momntele dezbaterilor. "Mai e un lucru, domnul Iohannis seamana foarte tare fiind inconjurat de oamenii lui Basescu, cu Basescu, din urmatorul punct de vedere, este impotriva la orice", a repetat premierul.

Ponta a vorbit li despre sfârşitul regimului Băsescu. "Viziunea pe care am prezentat-o ca premier si ca lider ULS si anume sfarsitul regimului Traian Băsescu", a spus premierul.

Apelurile la Băsescu au continuat fără încetare, o monitorizare Mediafax arătând că numai în prima dezbatere, Ponta a pomenit numele preşedintelui de 11 ori.

Şirul comparaţiilor cu Traian Băsescu a fost încheiat printr-o replică din partea lui Klaus Iohannis. "Oare, domnule Ponta, i-a prostit Băsescu pe români cand v-a pus prim-ministru?