MENIU

Dezastru în Timiş. INVESTIŢIE DE MII DE EURO, DISTRUSĂ de un ELICOPTER al POLIŢIEI

Dezastru pe un teren de fotbal
<p>Dezastru pe un teren de fotbal</p>
<p>Dezastru pe un teren de fotbal</p>
<p>Dezastru pe un teren de fotbal</p>
<p>Dezastru pe un teren de fotbal</p>
<p>Dezastru pe un teren de fotbal</p>

Dezastru pe un teren de fotbal din Sânnicolau Mare, judeţul Timiş. Porţile nou-nouţe au fost distruse de un elicopter al Poliţiei de Frontieră Timişoara.

Mii de euro tocmai fusesera investiti in mai multe porti de fotbal pentru copii de catre primarie. Municipalitatea a cumparat patru astfel de porti, a cate 500 de euro fiecare. Toate erau moderne si foarte usoare, din aluminiu, pentru ca antrenorul si copiii sa le poata muta fara probleme dintr-un loc in altul, scrie opiniatimisoarei.ro.

“Nu sunt porti fixe, sunt mobile pentru a putea fi mutate cu usurinta de antrenor si de copii. Am cumparat patru astfel de porti de fotbal si le-am pus pe un teren de fotbal. Am dat 500 de euro pentru fiecare, insa au fost distrus"“, a declarat suparat Danut Groza, primarul din Sannicolau Mare.

Primarul spune ca zilele trecute un elicopter al Politiei de Frontiera a incercat sa aterizeze pe acel teren de fotbal. Din cauza elicei, care a iscat un vant puternic in jur, portile usoare, din aluminiu, au fost luate pe sus, au zburat zeci de metri, apoi s-au prabusit pe pamant. Plasele s-au rupt, iar barele s-au frant in mai multe locuri.

Pilotul s-a speriat cand a vazut ce se intampla pe stadion si a decis sa abandoneze aterizarea, a urcat inapoi in vazduh si dus a fost.