MENIU

DEZASTRU în Europa! Mistreți agresivi se apropie și de România după ce au exasperat oamenii din mai multe orașe VIDEO

DEZASTRU în Europa! Mistreți agresivi se apropie și de România după ce au exasperat oamenii din mai multe orașe

În ultima perioadă, mistreții se apropie cu îndrăzneală de așezările umane și devin din ce în ce mai agresivi. Porcii sălbatici apar tot mai des în capitalele Europei. Turme de mistreți au fost văzute în Budapesta, Roma și Berlin. 

O turmă de mistreți a fost văzută în timp ce se plimba nestingherită pe străzile din Budapesta. Autoritățile spun că grădinile bine udate din capitala ungară reprezintă sursa de atracție pentru animale, care devin agresive dacă sunt încolțite.

Și Barcelona se confruntă cu un fenomen similar. Mistreții devin din ce în ce mai periculoși, iar autoritățile spaniole nu găsesc deocamdată soluții.

De curând chiar Shakira, care locuiește în capitala catalană, a declarat că a fost victima unui mistreț. Cântăreața a postat pe rețelele de socializare întreaga întâmplare în care povestește cum se afla într-un parc alături de fiul ei, iar doi mistreți i-au furat geanta în care avea telefonul mobil. Într-un final, diva și-a recuperat poșeta, dar a trecut printr-o sperietură serioasă.

Și Roma este invadată de mistreți. Imagini cu porcii sălbatici care se plimbă nestingheriți pe străzile din nordul orașului au devenit comune pentru trecători.

La Berlin, o scroafă cu doi pui a dat iama peste un grup de nudiști. Imaginile cu animalul care a furat o geantă cu un laptop și a fost urmărit de un bărbat dezbrăcat au ajuns virale pe internet. 

 

Mai multe articole despre:
mistreti europa invazie mistreti mistreti orase